D-pojat avasivat kauden voitokkaasti
Julkaistu: 28.09.2020 00.00

D-pojat avasivat kauden voitokkaasti

D-pojat pelasivat kahdessa turnauksessa viikonloppuna. Lauantain tuloksena Kioskipoika-joukkue otti turnausvoiton ja Kings kolmannelle sijalle. Sunnuntaina toisessa lohkossa Akatemia-pojat ottivat voiton ja Smash kolmannen sijan. Mukana myös ED-poikien joukkue, jolle erävoitto.

Sijoitukset ovat sivuseikka. Parasta, että pelillisesti kausi lähti kivasti liikkeelle. Alkuun syötöissä nähtiin aika paljon virheitä mutta jo yhden turnauksen aikana se parani. Suurin osa pojista syöttää vielä jalat maasta mutta hyppyäkin jo hapuillaan. Akatemia-pojille hypyt ovat jo rutiinia.

Vastaanotto oli joukkueilla jo hyvässä vaiheessa. Kehitysalueita löytyy passipelissä, puolustamisessa ja välipallojen vastuunotossa. Tarvittava kommunikaatio puuttuu. Hyökkäystä lähdetään sitten kehittelemään, kun perusasiat ovat kunnossa. Rutiinin puutetta siis paljon mutta pallon luvun oppiminen ja valmiuden ylläpitäminen kyllä tulevat.

Tästä on hyvä jatkaa. Seuraava turnaus onkin sitten kotiturnaus ja molemmat lohkot, 9 poikajoukkuetta Puistolassa la 10.10. klo 9.30-15! Puistolassa yleisökin pääsee mukaan (kunhan malttaa pysyä katsomoalueella).

Tulokset