PuMa aloitti kotipelit 3-0 -voitolla
Julkaistu: 28.09.2020 00.00

Puistolan peliareenalla jännitys kohosi, kun naisten 1-sarjan ensimmäinen kotipeli pelattiin vastustajana Pihtiputaan Ploki. Yleisöä oli tasaisenaan sopivin etäisyyksin kolmessa katsomossa. Uusi äänentoistolaitteisto osoitti toimivuutensa ja kioski toimi korona-suojatusti pleksien takana.

PuMa aloitti vahvasti. Ensimmäistä erää mentiin kotiseuran johdolla aina puoleen väliin, jolloin hyökkäys alkoi takkuamaan. Ploki saavutti ja meni jopa edellekin. Erä eteni pitkälti aina jatkopalloille mutta lopulta PuMa jaksoi vääntää monipuolisin hyökkäyksin.

Toisessa erässä ote hiukan herpaantui. Ploki pelasi omaa parasta peliään. PuMa heräsi taisteluun vasta erän puolessa välissä ja sen jälkeen sävel olikin selvä, 2-0.

Kolmannessa erä PuMa ei enää antanut Plokille mitään armoa. Palloa taottiin kenttään. Plokin hyökkäyksen paukkuivat yli ja verkkoon. PuMan torjunta terhakoitui aggressiivisemmaksi kuin alkuottelussa.

Näin kotivoitto 3-0 ja kotiyleisölle mannaa. Parhaana palkittiin vieraista Sinitta Mennala ja kotijoukkueesta passari Annika Waris.

Pelin tauolla palkittiin PuMan kauden seuratoimija Tiina Pekko-Laurell hienolla seuratoimijapokaalilla.

Raisiossa pelattiin päivää ennen vieraspeli Raision Urhelijoita vastaan. PuMa haastoi mestarisuosikkijoukkuetta hyvin. Pisteitä tuli joka erässä mutta RaisU ja varsinkin Lotta Piesanen paukutti palloa sen verran hyvin, että tappio 3-0 tuli.

SEURAAVA KOTIPELI PELATAAN LP VIESTI AKATEMIAA VASTAAN SU 4.10. klo 16 PUISTOLAN URHEILUTALOLLA, Koudantie 2.